Blogg

Mer forskning som visar att 5G är negativt för vår hälsa
Söndag, maj 5, 2024
Foto och information hittar du hos Strålskydsstiftelsen. https://www.stralskyddsstiftelsen.se/
Lifewave
Lördag, mars 16, 2024
Nu finns information om både X39 stamcellsaktivering och om Lifewaves övriga produkter här på hemsidan.
VILL DU GÖRA EGEN VEGANMJÖLK?
Lördag, februari 17, 2024
Då kan jag rekommendera Mylky. Jag har precis köpt en och idag gjorde jag havremjölk. Det känns väldigt bra istället för att köpa färdig. Det gick snabbt, och lätt att rengöra efteråt.
Biopatisk Kinesiologi, kursdatum
Tisdag, januari 30, 2024
Nu är kurdatumen för Biopatisk Kinesiologi bestämda. Nedan ser du datum för alla sammankomsterna. Detta är kinesiologin med helhetstänk. Detaljer om utbildningen hittar du på www.biopatiskakinesiologiskolan.se
Kejsarsnittsärr
Onsdag, januari 24, 2024
Kejsarsnittsärr kan orsaka många olika besvär. Försämrad rörlighet, smärta, klåda, stickningar, domningar, svullna ben, humörsvängningar m.m. McLoughlin Scar Tissue Release® brukar lösa många av de problemen redan efter 1-3 behandlingar. Du som är terapeut har möjlighet att lära dig denna fantastiska metod, som bara tar en dag att lära sig.
Välkommen till HälsoMedvetens nya hemsida
Lördag, januari 6, 2024
Det var på tiden att jag fixade en ny hemsida, det känns skönt att den äntligen är klar. Jag hoppas att du hittar den information du behöver, annars är du välkommen att höra av dig. På den här sidan kommer jag med jämna mellanrum informera om HälsoMedvetens olika kurser och om lite annat som handlar om hälsa. Prenumerera gärna på HälsoMedvetens nyhetsbrev.
Nyhetsbrev
Få information om våra kurser
NYHETSBREV om hälsa
HälsoMedveten skickar då och då ut information och tips. 
Sök