Flor Essence

Dags att rena din kropp inifrån och ut!

Vi får dagligen i oss toxiska kemikalier, från luften vi andas in, från maten vi äter, från hygienprodukter, samt från vardagsprodukter och material i våra hem. Dessa toxiner kan leda till att vi inte känner oss så pigga och friska som vi önskar. Det är lätt att se när vi blir smutsiga på utsidan, men vi kan inte se toxinerna som finns inne i kroppen. 

Flor Essence är ett örtte med gamla anor, som hjälper din kropp att avlägsna toxiner och slaggprodukter. Det är också allmänt hälsofrämjande och rogivande. 
Du läsa mer om detta unika te när du klickar på produkten. 

Flor Essence

ETT ÖRTBLANDNING SOM STARTADE SIN HISTORIA HOS INDIANER I KANADA

FINNS ÄVEN I 5-PACK FÖR BILLIGARE PRIS. 

Ett mycket utrensande, matsmältningsfrämjande och immunstärkande örtte som härstamma från en indianstam i Kanada.
Då hade den vad man vet inte något speciellt namn, utan var beskrivet som ett te för kropp, själ och ande. En medicinman gav denna blandning till en mycket sjuk engelsk kvinna i slutet på 1800-talet. Kvinnan blev frisk och gav i sin tur många år senare, på 1920-talet, receptet till den kanadensiska sjuksköterskan Rene Caisse.

Blandningen innehöll från början 8 örter, men efter att Rene hade laborerat med receptet under en tid fann hon att det var 4 av dessa örter som var de viktigaste. Dessa örter var kardborrerot, röd alm, bergssyra och turkisk rabarberrot. 

Under en period arbetade Rene Caisse tillsammans med den då berömda Dr. Brusch (president Kennedy´s läkare), som var mycket intresserad av örtmedicin. Efter Rene´s bortgång fortsatte Dr. Brusch att studera och prova örtblandningen för att se om effekten av den kunde ökas ytterligare. Slutprodukten av detta arbete blev Flor*Essence, som innehåller 8 örter. Rättigheterna att producera Flor*Essence tillföll företaget FLORA i Kanada, genom hälsoutbildare och radio broadcaster Elaine Alexander som några år tidigare hade fått rättigheterna av Dr. Brusch. FLORA är ett företag som är mycket noggranna när det gäller både odling, skörd och torkning av örterna. Det var därför Elaine Alexander valde just dem. 

Innehåll: Rödklöver, kelp, benediktinertistel, röd alm, bergsyra, vattenkrasse, kardborrerot och turkisk rabarberrot.

Förpackningen innehåller 3 påsar och varje påse blir ca 1 liter te, som förvaras i steriliserade glasflaskor i kylskåpet. Anvisning på beredning medföljer. 

Dosering: 30-60 ml per dag av det färdiga teet med minst lika mycket vatten eller enligt proffessionell rekommendation. Drickes långsamt varmt eller kallt, men helst varmt. Rekommenderad dos bör ej överkridas. Fast man inte brukar rekommendera att man intar samma örter under lång tid, så har man med Flor Essence inte funnit några problem med att dricka det dagligen som vilket te som helst. Tvärtom, det är en fördel att ta det under lång tid. Det kan därför vara mer lönsamt att köpa ett 5-pack.

Rekommenderas inte till gravida eller för de som ammar. 

Kr420.00

Sök