Kurser

MSTR® Ärrvävnadsteknik
MSTR® är en mjuk behandlingsmetod som verkligen förändrar liv och det spelar ingen roll hur gammalt ärret är. Resultaten visar sig ofta inom några minuter och du som är terapeut kan lära dig metoden på en endast en dag!

OrtoAku®
En kombination av kinesiologi, ortobionomi och öronakupunktur (utan nålar). En enkel metod som bara tar ett par dagar att lära sig och ett utmärkt komplement för alla kroppsterapeuter. Den går snabbt att utföra och ger många gånger omedelbara effekter.
Friskvårdskinesiologi
Lär dig testa om det finns näringsobalanser och födoämnesöverkänslighet, samt vilka organ som är i behov av detox/avgiftning.  Lär dig också att testa vilka utrensningspreparat och näringstillskott som lämpar sig bäst för den specifika individens behov. 

Bowenterapi

Med tummar eller fingrar stimuleras specifika punkter på kroppen. Detta sker genom mjuka ”rullningar” över främst muskler och senor, vilket i sin tur skapar subtila vibrationsvågor genom kroppen. Effekten blir att cirkulationen ökar, smärta och stress reduceras, signaler i nervsystemet förbättras, inre organ balanseras, snedställningar korrigeras, rörlighet ökar, känslomässig balans skapas m.m.
Bowentekniken utvecklades av australiensaren Thomas Ambrose Bowen (1916-1982).                  Läs mer

Nyhetsbrev
Få information om våra kurser
NYHETSBREV om hälsa
HälsoMedveten skickar då och då ut information och tips. 
Sök